Zlatibor centar – Stambeno poslovni objekat

Prostrana visoravan Zlatibor nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 do 1500 m, 235 km od Beograda, u blizini Užica i čŒajetine. Najviši planinski vrhovi su Tornik(1496 m) i čŒigota(1422 m).

Zahvaljujući specifičnoj klimi i karakterističnim vazdušnim strujanjima, kontinentalnim i mediteranskim, koji se mogu naći samo ovde, harmoničnom odnosu između pošumljenih predela jela, bora i smrče i prostranih livada, prekrivenih živopisnim biljem, rekama i potocima, nezagađenom vazduhu, zdravoj i čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, sradačnim domaćinima, prelepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni letnji i zimski turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji.KALMAN ZLATIBOR CENTAR-STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT, se nalazi u centralnom delu Zlatibora, na samom obodu ski staze. Kao najbliža stambena lokacija budućoj gondoli, koja će povezivati centar Zlatibora sa skijalištem Tornik, istovremeno obezbeđuje dostupnost svim značajnijim lokacijama, ali i mir i tišinu sa nestvarnim pogledom na obronke blagih padina Obudovice.

KALMAN ZLATIBOR CENTAR nalazi  se u samom centru Zlatibora, u podnožju ski staze na oko 50m od autobuske stanice i pijace.


Kalman Footer Logo
Copyright © 2018 Kalman doo. Izrada sajta i SEO by marketing agencija WBS
Pogledajte apartmane Kalman Zlatibor centar